(رتبه 9 گروه ریاضی-فیزیک/کنکور سال 1398)
فارغ التحصیل مرکز استعدادهای درخشان شهید صدوقی یزد
دانشجوی مهندسی برق-دانشگاه صنعتیِ شریف
****
در هیچ کلاس کنکوری شرکت نکردم/ کنکور امسال آسان بود!!!
مهران منتظر در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به مطالعه فراوان خود برای آزمون سراسری سال98، گفت: روزهایی که به مدرسه میرفتم، پس از از تعطیل شدن از مدرسه حدود 6 ساعت درس میخواندم اما روزهای تعطیل تا 11 ساعت هم مطالعه داشتم و بعد از نوروز 98، روزی 12 ساعت درس میخواندم. وی افزود: برای استفاده از کتب کمک آموزشی صرفاً از دو انتشارات معروف استفاده نکردم و از انتشارات مختلف کتاب میخریدم و مطالعه میکردم. با توجه به اینکه کنکور امسال از نظر من آسان بود، فکر میکردم که جزء رتبههای یک تا پنج کنکور نیستم اما امید داشتم که رتبه پنج تا 10 را کسب کنم.
رتبه نهم گروه ریاضی کنکور ۹۸ با بیان اینکه در هیچ کلاس کنکوری شرکت نکردم، خاطرنشان کرد: فقط به کلاسهای مدرسه خودمان که تیزهوشان بود، میرفتم و برای سنجیدن خود، در آزمونهای آزمایشی شرکت میکردم. منتظر تصریح کرد: خانواده نقش مهمی در موفقیتم برای کنکور داشت، رفت و آمد با فامیل را کم کرده بودند و حتی در ایام نوروز 98 به عید و بازدید نمیرفتند و به طور کلی شرایط بسیار خوب و آرامی برایم به وجود آورده بودند که بتوانم درس بخوانم. به پدر و مادرم افتخار میکنم و دست آنان را میبوسم.
وی ادامه داد: برای انتخاب رشته، مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف را انتخاب میکنم. چون درباره این رشته تحقیق کرده، با دانشجویان مختلفی صحبت کردم و علاقه بسیاری به مهندسی برق دارم. تصورم از دانشگاه این است که باید تلاش بیشتری نسبت به مدرسه داشته باشم و اگر بخواهم فرد اثرگذاری در جامعه باشم باید تحصیل را تا مراحل بالا ادامه دهم.
مهران منتظر در تاریخ هشتم دی ماه هزار و سیصد و هفتاد و نه در یک خانواده مذهبی و فرهنگی در شهرستان تفت واقع در استان یزد متولد شد.منصور منتظر پدر مهران دبیر جغرافیا و بی بی فاطمه دهقانی مادر وی فوق لیسانس بیوشیمی و معاون یکی از دبیرستانهای شهرستان تفت می باشد.دوران دبستان را در مدرسه شهید رجایی تفت و متوسطه دوره اول و دوم را در دبیرستانهای استعدادهای درخشان شهید صدوقی یزد گذراند.او به خاطر درس خواندن، دین و اعتقاداتش را زیر پا نگذاشت و هرگز نماز اول وقت را رها نکرد. مهران طی سالهای متوالی در المپیادهای ریاضی راهنمایی مبتکران و همچنین المپیاد پیش رباتیک موفق به کسب مدالهای برنز، نقره و طلا شد.
****
مهران منتظر در مورد میزان مطالعه برای کنکور گفت: درس خواندن برای کنکور را از پایه دهم شروع کردم که در سال دوازدهم به اوج خود رسید و بیشترین مطالعه ام بعد از عید نوروز و روزانه بین 10 الی 12 ساعت بود.او درس خواندن را مانعی برای تفریحاتش ندانست و اظهار داشت: به علت علاقه شدید به فوتبال در اوقات فراغت مسابقات و اخبارهای فوتبال را دنبال می کردم.
وی با بیان اینکه خانواده سهم بسیار بزرگی در موفقیتم داشتند، گفت: این موفقت را مدیون همراهی و زحمات خانواده و به خصوص مادرم هستم که با روحیه بخشی و پشتکار معنوی همواره برای موفقیتم تلاش کرده و همیشه محیط خانه را برای درس خواندنم فراهم کرد.او افزود: دبیرستان و فضاهای آموزشی که در آن تحصیل میکنیم و همچنین تلاش معلمین دلسوز نیز تأثیر بسزایی برای کسب موفقیتهای بالا در کنکور دارد.این رتبه برتر تاکید داشت: از هیچ کلاس کنکوری استفاده نکردم و معلم خصوصی هم نداشتم. وی ادامه داد: فقط از کلاسهای فوق برنامه مدرسه بهره میجستم و در کنار کتابهای درسی از کتابهای تست نیز استفاده میکردم.منتظر در پاسخ به این سوال که آیا در دوران مطالعه دلسردی یا بی انگیزگی داشته ای گفت: یکبار در اوایل بهمن ماه 97 احساس ناامیدی به سراغم آمد که بعد از تماس با مشاورم توانستم پس از یک روز حالات روحی خود را متعادل کنم.
وی در مورد آخرین روز مطالعه خود گفت: روز قبل از کنکور حفظیات فرّار مثل شکلها و فرمولهای شیمی و فیزیک و بعضی از لغات را تا ظهر مرور کرده و سپس به استراحت پرداختم.رتبه نهم گروه آزمایشی ریاضی و فنی در کنکور ۹۸ افزود: برای موفقیت در کنکور قبل از هر کاری بهتر است پشتکار قوی و ارادهای مستحکم داشت.مهران منتظر در پاسخ به سوال خبرنگار پانا در خصوص تعریف "موفقیت" خاطرنشان کرد: "موفقیت"، یک قدم جلوتر از قبل و به عبارت دیگر پیشرفت در هر کاری می باشد.او ضمن تشکر از زحمات خانواده، دبیران و کادر آموزشگاه شهید صدوقی ادامه داد: قصد دارد در رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف ادامه تحصیل بدهد.
توصیه آخر رتبه نهم گروه آزمایشی ریاضی و فنی کنکور سراسری ۹۸ به دانش آموزان توکل به خدا، داشتن برنامه ریزی و پشتکار بود.بی بی فاطمه دهقانی معاون دبیرستان دوره اول شهید دهقانی شهرستان تفت مادر مهران منتظر در گفتگو با خبرنگار پانا بعد از توکل و لطف خداوند مهمترین عامل و رمز موفقیت تنها فرزندش را پشتکار و تلاش فوق العاده وی عنوان کرد.فاطمه دهقانی ادامه داد: 70 الی 80 درصد احتمال کسب چنین رتبه ای را از جانب فرزندش انتظار داشت.
مادر مهران منتظر در مورد کلاسهای کنکور خارج از مدرسه اظهار داشت: وی فقط در کلاسهای فوقالعاده مدرسه شرکت میکرده، کلاس کنکور خارج از مدرسه نرفته و حتی یک ساعت هم معلم خصوصی نداشته است.وی در مورد علت انتخاب رشته ریاضی توسط فرزندش افزود: مهران از 4 سالگی جدول ضرب را یاد گرفت و از همان زمان علاقه و استعداد وافرش به ریاضی مشهود بود.او ادامه داد: مهران از 4 سالگی به کلاس زبان رفته و قبل از ورود به پایه اول دبستان، ضرب دو رقم در یک رقم و جمع را به خوبی حل می کرد و جدول ضرب را حفظ بود. مادر او مقید بودن به انجام واجبات دینی ، مودب بودن، احترام به والدین و بزرگترها، داشتن صداقت، پشتکار و تلاش را از بارزترین ویژگیهایی مهران عنوان کرد که در موفقیت او نیز تاثیر بسزایی داشته است.
دیدگاهها
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است.